Αρχική > Αθλητικά > «Πράσινο φως» και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου

«Πράσινο φως» και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε πλήρη επιστροφή του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, φαίνεται πως οδεύουμε το τελευταίο διάστημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα εγκρίνει την επιστροφή των ομαδικών προπονήσεων στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες προκύπτουν από τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργου Χατζησαρόγλου στο Dramasport.gr, πως οι Κατηγορίες του τοπικού ποδοσφαίρου θα πάρουν το «πράσινο φώς» ώστε να επιστρέψουν σε ομαδικές προπονήσεις 1 με 8 Μαρτίου.

Φυσικά το κόστος της επιστροφής δεν αναμένεται να το επωμιστούν τα σωματεία, με τις Ενώσεις, την ΕΠΟ και την Πολιτεία να σχεδιάζουν πλάνο στήριξης για την ομαλή επανεκκίνηση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σήμερα το βράδυ στις 9 στο e-ptolemeos.gr συζητάμε με τον πρωταθλήτρια του Tae Kwon Do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο Χριστίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα το βράδυ στις 9 φιλοξενούμε στις Αθλητικές Συζητήσεις του e-ptolemeos.gr την πρωταθλήτρια του tae-kwon-do Γραμματική Χριστίδου και ...