Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πιθανόν σε άνδρα ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη ΔΙΑΔΥΜΑ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πιθανόν σε άνδρα ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη ΔΙΑΔΥΜΑ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Τμήμα ανθρώπινου πτώματος σε προχωρημένη σήψη, αποκαλύφθηκε σήμερα Παρασκευή, γύρω στις 12.30μ. στα αστικά απορρίμματα που εισέρχονται στη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων (Απορριμμάτων) (ΜΕΑ) της ΔΙΑΔΥΜΑ, στα Ορυχεία της ΔΕΗ.

Το τμήμα ανθρώπινου σώματος είναι σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση και είναι δύσκολο να γίνει σαφής αναγνώριση του φύλου, αν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αστυνομικών, μάλλον πρόκειται για πτώμα ανδρός.

Το τμήμα πτώματος (από τη λεκάνη και κάτω), εντοπίστηκε κατά τη διαδικασία της προδιαλογής των απορριμμάτων που εισέρχονται στη ΜΕΑ, για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων αντικειμένων, και ήταν θαμμένο μέσα σε χώμα. Μάλιστα, δεν έγινε με την πρώτη ματιά αντιληπτό ότι επρόκειτο για τμήμα ανθρώπινου σώματος, έμοιαζε περισσότερο με τμήμα κούκλας από βιτρίνα καταστήματος, παρά με ανθρώπινο σώμα.

Από στιγμή σε στιγμή, επρόκειτο να γίνει η μεταφορά του πτώματος σε ιατροδικαστική υπηρεσία -κατά πάσα πιθανότητα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος και η αιτία θανάτου του άγνωστου ατόμου, το φύλο κ.λπ.

Μια πληροφορία που κυκλοφόρησε σήμερα σύμφωνα με την οποία το πτώμα προέρχεται από απορρίμματα της περιοχής του Δήμου Εορδαίας δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», είναι πολύ δύσκολο να το ξέρουν αυτό οι υπεύθυνοι της Μονάδας, γιατί το τελευταίο 48ωρο έφτασαν στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων αστικά απορρίμματα από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία της περιοχής για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στα αστυνομικά χρονικά του Νομού Κοζάνης.

Οι φωτογραφίες είναι από τη Μονάδα, σήμερα το μεσημέρι

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Θεμιστοκλέους: Τον Μάιο ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό των 40άρηδων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών, τα ποσοστά συμμετοχής, αλλά και τη διστακτικότητα των πολιτών απέναντι στο εμβόλιο της ...