Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή σε Κοζάνη και Καστοριά

Περιοδεία του Παναγιώτη Κουρουμπλή σε Κοζάνη και Καστοριά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την Τετάρτη 8 Μαΐου ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στην Κοζάνη και την Καστοριά, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων.

Στις 08:30 θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου θα συνομιλήσει με τη διοίκηση αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Στις 09:30 θα βρεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, στις 10:00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και στις 10:30 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων για ΑμΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».

Κατόπιν, θα αναχωρήσει για την Καστοριά. Στις 12:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καστοριάς και κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με συλλόγους ΑμΕΑ της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής θα επιστρέψει στην Κοζάνη και στις 16:00 θα συναντηθεί στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης με 15 Ποντιακούς Συλλόγους. Στις 17:00 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο ΑμΕΑ Περιφερειακή Ενότητας Κοζάνης και στις 19:00 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση – συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στο «Cafe Avantzo».

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team