Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πέφτει η υπογραφή για την πρόσκληση των έργων της Α’ Φάσης φυσικού αερίου- Τι θα γίνει με τον ενεργειακό άξονα

Πέφτει η υπογραφή για την πρόσκληση των έργων της Α’ Φάσης φυσικού αερίου- Τι θα γίνει με τον ενεργειακό άξονα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πέσει η πολυπόθητη υπογραφή για την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Μανιάκι και Γρεβενά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, στο περιθώριο της τοποθέτησής του στη διαδικτυακή εκπομπή για τις νέες τεχνολογίες και το υδρογόνο.

Ο Γιώργος Κασαπίδης ουσιαστικά επιβεβαίωσε, τα όσα παρουσίασε το e-ptolemeos.gr την προηγούμενη εβδομάδα  σχετικά με τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Εκεί ο Περιφερειάρχης τόνισε πως το επόμενο διάστημα έρχονται υπογραφές προσκλήσεων ύψους 140εκ. ευρώ για το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, με το φυσικό αέριο της λεγόμενης Α’ Φάσης να βρίσκεται σε προτεραιότητα.

Σε  ότι έχει να κάνει με τον ενεργειακό άξονα (Φλώρινα, Αμύνταιο, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα) οι απαραίτητες παρεμβάσεις θα χρηματοδοτηθούν και από κονδύλια των τομεακών προγραμμάτων.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας