Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΠΕΔ: Στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Αλβανίας με συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Καστοριάς (VIDEO)

ΠΕΔ: Στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Αλβανίας με συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Καστοριάς (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email






Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Καστοριάς για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο από τον καταστροφικό σεισμό, λαό της Αλβανίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης.

Ο ίδιος ζήτησε να γίνει κάτι συντονισμένα και σε συλλογικό επίπεδο, λέγοντας πως ζήτησε από την ΠΕΔ να πάει την πρωτοβουλία για να βοηθηθεί ο δοκιμαζόμενος λαός της γείτονος χώρας. Η πρόταση αφορά να συνταχθούν στη δράση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι των δήμων, με τον κ. Κορεντσίδη να τονίζει πως από πλευράς του δήμου Καστοριάς είναι έτοιμο το κοινωνικό ιατρείο, το κοινωνικό φαρμακείο.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ εμφανίστηκε θετικός, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στη συνεδρίαση των δημάρχων της Δυτικής Μακεδονίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας