Παρατείνονται έως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026, στις 15:00, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πτολεμαΐδα, λόγω επειγουσών εργασιών της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Εορδαίας. Οι παρεμβάσεις στο δίκτυο τηλεθέρμανσης επηρεάζουν την κυκλοφορία σε τμήματα των οδών Βασιλίσσης Σοφίας, Εθνικής Αντίστασης και Καπετάν Φούφα.
Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στα ακόλουθα τμήματα του οδικού δικτύου:
- Βασιλίσσης Σοφίας: Από τη διασταύρωση με την οδό Πόντου έως τη διασταύρωση με την οδό Ομήρου.
- Εθνικής Αντίστασης: Από τη διασταύρωση με την οδό Ομήρου έως τη διασταύρωση με την οδό Καπετάν Φούφα.
- Καπετάν Φούφα: Από τη διασταύρωση με την οδό Δημοκρατίας έως τη συμβολή με την οδό Νοσοκομείου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 15:00, έως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας έχει την ευθύνη για την τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης και τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.
Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή.






























