Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μιχ. Παπαδόπουλος στο ΔΣ Εορδαίας: Τις επόμενες μέρες θα έχουμε απαντήσεις για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα

Μιχ. Παπαδόπουλος στο ΔΣ Εορδαίας: Τις επόμενες μέρες θα έχουμε απαντήσεις για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Από την πλευρά του λαμβάνοντας το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας ο βουλευτής ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος λαμβάνοντας το λόγο, τόνισε πως η Πτολεμαΐδα έχει υποφέρει πολύ περισσότερο από άλλες περιοχές στην Ελλάδα και αυτό δεν έχει κάνει μόνο με την πανδημία αλλά με όλα τα παρελκόμενα.

Μίλησε για τις προσπάθειες που έγινε για την βελτίωση της υγείας των συμπολιτών, λέγοντας πως τα οικονομικά αποτελέσματα για την περιοχή, είναι τραγικά, για αυτό και από την πρώτη ημέρα έγινε προσπάθεια να στηριχθούν οι επαγγελματίες, με διάφορους τρόπους και προσπάθειες, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς. «Κανένας δεν έψαξε κανέναν και δεν τον βρήκε», είπε επίσης.

«Η πόλη μας έχει υποφέρει περισσότερο από πολλές άλλες. Υπάρχουν τα μέτρα για την υπόλοιπη χώρα, μέτρα που ήταν απαραίτητα», είπε επίσης, θυμίζοντας την παρέμβασή του στον Υπουργό Υγείας για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα της Εορδαίας.

«Μας ενοχλεί όλους το αποτέλεσμα, που για την πόλη μας είναι αρνητικό. Ο καθένας μας να δει σε ποιο σημείο μπορεί να παρέμβει. Η κατάσταση είναι απογοητευτική, για λιανεμπόριο και εστίαση. Είναι διαφορετική από ό,τι σε άλλες περιοχές. Εμείς είμαστε κάτι πολύ παραπάνω. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την απάντηση σε αυτό που ρώτησα, να απολογηθεί η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ για αυτό που έγινε στην πόλη μας. Αυτά που θα πουν θα είναι αλήθειες. Κανείς δεν έχει λόγο να κρύψει κάτι και να στοχοποιήσει την Εορδαία. Έλεος. Δεν θα δεχόμασταν μια τέτοια στοχοποίηση», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σημείωσε πως ζητήθηκαν εξειδικευμένα μέτρα για τις περιοχές με περισσότερο και μεγαλύτερο φορτίο, αναμένοντας επιπλέον μέτρα από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Έκανε λόγο τέλος, για τις επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας, όπως στην πρόσληψη των γιατρών, αλλά και στη σωστή επιλογή των Διοικητών των Νοσοκομείων, αναφερόμενος στον κ. Παπασωτηρίου και τη σωστή λειτουργία του Μποδοσάκειου, το οποίο επιβραβεύθηκε για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επίσης, τόνισε πως αυτά έπεσαν σε μια δύσκολη περίοδο στην περιοχή, λόγω απολιγνιτοποίησης, κάτι που συσσωρεύτηκαν και δημιουργούν μόνο προβλήματα.  «Πιστεύω θα το καταφέρουμε, να είστε σίγουροι ότι θα το προσπαθήσουμε».

Δείτε την τοποθέτηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου μετά το 27.40:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος έως 15 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη! Με πίστη, ...