Αρχική > Ελλάδα >  ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Προς κατάργηση οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης ΜΕΙΚΤΩΝ και ΑΜΙΓΩΝ καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης»

 ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Προς κατάργηση οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης ΜΕΙΚΤΩΝ και ΑΜΙΓΩΝ καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη του ότι οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης ΜΕΙΚΤΩΝ και ΑΜΙΓΩΝ καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης βαίνουν προς κατάργηση εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΝΣΕΚΤΕ.

Σε αυτή φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου του Γρηγόρη Τσαπατσάρη στις οποίες αναφέρει «

Σε επανειλημμένες συνεντεύξεις μου, σε ράδιο τηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, είχα αναφερθεί ότι το πλάνο της κυβέρνησης για χαρακτηρισμό των καταστημάτων μας σε ΑΜΙΓΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους στην πρακτική εφαρμογής του είναι αναποτελεσματικό και τελείως αντίθετο με τις ιδιαιτερότητες του κλάδου μας. Μετά τον τετραπλασιασμό των κρουσμάτων του COVID 19, τα κυβερνητικά στελέχη ως επίσης και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του Economist ανακοίνωσαν ότι οι εσωτερικοί χώροι θα είναι μόνο ΑΜΙΓΕΙΣ δηλαδή ΜΟΝΟ για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ πελάτες. Ο καταστηματάρχης θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον εξωτερικό χώρο όπως αυτός επιθυμεί, δηλαδή για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Η πληρότητα χρήσης του εσωτερικού χώρου θα ανέρχεται στο 80% εξυπηρετούμενων πελατών και εκείνος ο αριθμός που προβλέπεται στην άδεια λειτουργίας της επιχείρησης».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μίνι lockdown σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρατείνεται η ισχύς των ειδικών μέτρων σε Ευρυτανία και Αργολίδα – Στο επίπεδο 3 εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες ...