Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παναγιώτης Πλακεντάς: «Να κλείσει εδώ η συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση»

Παναγιώτης Πλακεντάς: «Να κλείσει εδώ η συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πρέπει να κλείσει εδώ η συζήτηση και να μεταφερθεί σε μεταγενέστερο χρόνο με αφορμή και την πανδημία, υποστήριξε ο Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Πλακεντάς συμπλήρωσε πως σε διαφορετική περίπτωση κάποιοι άλλοι θα σχεδιάσουν για τη Δυτική Μακεδονία χωρίς τη Δυτική Μακεδονία: «Είναι σαν να προσπαθούμε να χωρέσουμε 1,5ltr. νερό σε μπουκαλάκι του 0,5ltr.»

Σε ότι έχει να κάνει με τις Τηλεθερμάνσεις ο Δήμαρχος Εορδαίας, τόνισε πως έχουν γίνει σοβαρά βήματα για τη διασφάλισή τους με τη συμβολή του Κώστα Μουσουρούλη και των υπολοίπων Δημάρχων της περιοχής.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Πως κατανέμονται τα 8 κρούσματα της Δευτέρας στην Δυτική Μακεδονία- Κανένα στις Π.Ε. Φλώρινας και Καστοριάς- Αναστέλλεται η λειτουργία  των τάξεων Ε1, Ε2 και Ε3 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης  για διάστημα 14 ημερών- Η αναλυτική αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει ...