Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Π. Βρυζίδου προς τον Δ/ντη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: «Πόσο επηρεάζει το κλίμα η ύπαρξη τεχνικών λιμνών στη Δυτική Μακεδονία;»

Π. Βρυζίδου προς τον Δ/ντη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: «Πόσο επηρεάζει το κλίμα η ύπαρξη τεχνικών λιμνών στη Δυτική Μακεδονία;»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Εμμανουήλ Πλειώνη, Διευθυντή και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που ενημέρωσε τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την πρόγνωση, τον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την καταγραφή και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των φυσικών καταστροφών που απορρέουν από την Κλιματική Αλλαγή», που συνεδρίασε στις 28 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο της Βουλής, σχετικά με θέματα που αφορούν το:

– αν υπάρχει κίνδυνος φυσικών καταστροφών στις τεράστιες εκτάσεις των ορυχείων της ΔΕΗ από πλημμύρες και φωτιά (αυτοανάφλεξη ορυχείων) και τη δυνατότητα αποκατάστασής τους,

– πόσο επηρεάζει το κλίμα η ύπαρξη τεχνικών λιμνών στη Δυτική Μακεδονία και τέλος – πρόταση συνεργασίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τοπικούς φορείς, όπως οι ΟΤΑ και κυρίως οι Περιφέρειες, για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του σημαντικού έργου που παράγεται.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Κ. Μητσοτάκης για κορωνοϊό: «Αυτοπροστασία ή καραντίνα»

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail *Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο κύμα του κορονοϊού* Συμπολίτες μου, Σας απευθύνομαι και πάλι, σε ...