Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ούτε με την επέκταση του Μποδοσάκειου τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Ούτε με την επέκταση του Μποδοσάκειου τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Υπουργοί, Βουλευτές, στελέχη και παρατρεχάμενοι, είτε επισκέφθηκαν, είτε διαφήμισαν την πολυδιαφημιζόμενη επέκταση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Η κυβέρνηση Τσίπρα δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ούτε εκεί. Το σχεδόν έτοιμο, τόσο σημαντικό έργο, ρημάζει μέχρι και σήμερα.
Η μελέτη της επέκτασης εκπονήθηκε επί διακυβέρνησης Καραμανλή, ως δωρεά του ιδρύματος Μποδοσάκη. Το δε έργο δημοπρατήθηκε στο τέλος του 2012, επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, όταν Περιφερειάρχης ήταν ο Γιώργος Δακής και Διοικήτρια η Τάσα Μπούρτσου. Το έργο ξεκίνησε να κατασκευάζεται κάποιους μήνες αργότερα και προχωρούσε κανονικά, και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έπρεπε να παραδοθεί στην αρχή του 2018.
Δεν αμέλησαν τα στελέχη το ΣΥΡΙΖΑ καθ” όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης τους, να το διαφημίζουν και να λένε ότι είναι περήφανοι για αυτό. Δυστυχώς όμως δεν ήταν ικανοί να το αποπερατώσουν. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αν και σχεδόν τελειωμένο είναι παρατημένο σε στάσιμο κατάσταση, ενώ οι αρμόδιοι κοροϊδεύουν φορείς, ασθενείς και πολίτες.
Από μήνα σε μήνα πάει η παράδοση του έργου, ενώ οι αρμόδιοι Υπουργοί, Βουλευτές, Διοικητές, και Περιφερειάρχες, το έχουν εργαλειοποιήσει προεκλογικά. Χαρακτηριστικά, ο υποστηριζόμενος πλέον από τον ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχης Καρυπίδης, έλεγε πως: «Αν δε φέρουν γιατρούς στην νέα πτέρυγα, δεν την εγκαινιάζω».
Οι εκλογές έφτασαν, και το έργο δεν τελείωσε, και δεν παραδόθηκε. Η κυβέρνηση είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη, και μάλιστα σε ένα θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για την τοπική κοινωνία.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team