Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Όταν η Αριστερά αποφασίζει για το λαό, χωρίς το λαό – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Όταν η Αριστερά αποφασίζει για το λαό, χωρίς το λαό – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ο σημαντικότερος λόγος που συνθλίβεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η απογοήτευση των Ελλήνων για το ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους. Ένας πληγωμένος λαός που τον πίστεψε, και ένιωσε πέρα για πέρα πουλημένος.
Η Αριστερά των Κινημάτων, των Συνελεύσεων, της Άμεσης Δημοκρατίας, πήρε αποφάσεις για το λαό, χωρίς το λαό. Στην Οικονομία, το Διεθνή Δανεισμό, τη Δημόσια Διοίκηση, στα Ενεργειακά. Αλλά κυρίως στα Εθνικά Θέματα. Δεν γίνεται, να επιβάλλεις τετελεσμένα, σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως τα Εθνικά Θέματα, σε έναν λαό εξαθλιωμένο οποίος έχει εναποθέσει τις τελευταίες του ελπίδες σε εσένα.
Οι Συριζαίοι λένε πως αν δεν έλυναν το «Μακεδονικό» θα ξαναγίνονταν Κυβέρνηση. Ναι, είναι πιθανό. Δυστυχώς όμως, πήραν μία τόσο κρίσιμη απόφαση για την έκβαση του θέματος, χωρίς να ρωτήσουν το λαό. Τον παρέκαμψαν, δεν έθεσαν την Συμφωνία στην κρίση του, και αρκέστηκαν στο να δεχτούν τις απαιτήσεις των υπογείων της Καγκελαρίας.
Η λήψη αυτής της απόφασης που καταδικάζει τους Έλληνες χωρίς τους Έλληνες, ήταν η τελευταία πράξη στην παράσταση που λέγεται Κυβερνώσα Αριστερά. Όπως είναι λογικό, τα εκατομμύρια των Ελλήνων παρατάχθηκαν απέναντι σε αυτούς που έδρασαν αντίθετα στα ιστορικά συμφέροντα της πατρίδας τους, πληγώνοντας τα πατριωτικά τους αισθήματα. Η απόφαση να υπογράψουν στην Πρέσπα, χωρίς να ρωτήσουν το λαό, φαίνεται πως ήταν η ταφόπλακα αυτής της κυβέρνησης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Αντώνης Πουγαρίδης

Είναι ο Εκδότης της εφημερίδας "Πτολεμαίος" από μικρή ηλικία φορτώθηκε την ταμπέλα του εκδοτικού κατεστημένου. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός.