Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ονομαστική η ψηφοφορία για την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων ΑΕΙ

Ονομαστική η ψηφοφορία για την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων ΑΕΙ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων 16, 33 και 50 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας που συζητείται στην Ολομέλεια για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και τη σύνδεση της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων με την αξιολόγηση, κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψηφοφορία προγραμματίζεται να γίνει σήμερα Πέμπτη.

Οι Βουλευτές της περιοχής αναμένεται να έρθουν σε δύσκολη θέση καθώς στο  άρθρο 33 περιλαμβάνεται η αναστολή λειτουργίας των 37 τμημάτων, κάποια εκ των οποίων ανήκουν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για Τμήματα που δεν είχαν λειτουργήσει, και ήταν δύσκολο να λειτουργήσουν, με το Νόμο αυτό όμως, το θέμα κλείνει οριστικά και με ξεκάθαρο τρόπο.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ
 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Γ. Αμανατίδης: Συναντήσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την προώθηση της ιδέας για τον σχεδιασμό ενός προγράμματος παροχής «εγγυημένου εισοδήματος»

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σε συνέχεια των επαφών για προώθηση των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος οι Βουλευτές των Νομών Κοζάνης κ. Γιώργος ...