Αρχική > Προτάσεις > Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αξιοποίησης εγχώριων αρωματικών φυτών με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων»

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αξιοποίησης εγχώριων αρωματικών φυτών με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο Βατερό Κοζάνης, Παρασκευή 12/7/2019, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός ,του Εργου  FEEDMAP, <Ολιστική προσέγγιση της αειφορική  Αξιοποίησης των εγχώριων αρωματικών φυτών, με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων βιοενεργών προιόντων διατροφής ανθρώπων και ζώων> με τη συμμετοχή Τριών ερευνητικών ιδρυμάτων, και Τριών εταιρειών

Ο ετήσιος απολογισμός του έργου  #FeedMAP έγινε την Παρασκευή 12/7/2019, στο Βατερό Κοζάνης, στην έδρα της εταιρείας  <Μπαγκατζούνης μπαχαρικά> , η οποία από το 1976, προσφέρει μια πλήρη σειρά μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, ενώ προωθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό την ποιοτική   σειρά  ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το έργο  #FeedMAP <Ολιστική προσέγγιση της αειφορική  Αξιοποίησης των εγχώριων αρωματικών φυτών, με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων βιοενεργών προιόντων διατροφής ανθρώπων και ζώων>,  υλοποιούν  η Ελληνική βιομηχανία Ζωοτροφών Α.ε.  (Ελ.Βι.Ζ.) ως συντονίστρια εταιρία, η Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Α.ε.β.ε., η Pellas Nature,  και μέσω υπεργολαβίας οι ερευνητικοί φορείς Τμήμα Φαρμακευτικής – Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπίστημιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)  και Τμήμα Κτηνιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Συμμετείχε η ερευνητική ομάδα του Ε.Κ.Π.Α. τμήμα Φαρμακογνωσίας, με επικεφαλής τον αναπληρωτή Καθηγητή Κύριο Νεκτάριο Αλιγιάννη, η Κυρία Γρηγοριάδου Κατερίνα Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος, από τον ΕΛ.ΓΟ. Δήμητρα, ο επίκουρος Καθηγητής Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.  Κύριος Ηλίας Γιάννενας, και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Με ενθύμιο τη  Ρίγανη εσοδείας 2019, από την επιλεγμένη καλλιέργεια στης εγκαταστάσεις  της εταιρείας Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Αεβε, στο Βατερό Κοζάνης κλείσανε οι εργασίες του έργου  #FeedMAP.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Δημοσίων σχέσεων

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team