Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Οι προτάσεις που ακούστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και θα επικαιροποιηθούν τη Δευτέρα- Συμφωνία για την «Πτολεμαΐδα 5», αναμονή αποφάσεων από Δημοτικά Συμβούλια για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και κείμενο για την αυστηροποίηση των μέτρων στην Καστοριά

Οι προτάσεις που ακούστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και θα επικαιροποιηθούν τη Δευτέρα- Συμφωνία για την «Πτολεμαΐδα 5», αναμονή αποφάσεων από Δημοτικά Συμβούλια για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και κείμενο για την αυστηροποίηση των μέτρων στην Καστοριά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μετά από 6 ώρες συζήτησης το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας συμφώνησε σε μια σειρά προτάσεων που έθεσαν όλες οι παρατάξεις, το κείμενο της απόφασης θα γίνει πιο συγκεκριμένο όμως αύριο αφού συνταχθεί από την Πρόεδρο, Ευυφροσύνη Ντιό. Οι προτάσεις αυτές έχουν να κάνουν με τα εξής:

Περιμένουμε εισήγηση από το Δήμαρχο Βοΐου για το τι ακριβώς θα προτείνει.

Αξίωση στην κυβέρνηση να αναστείλει τις εργασίες στη μονάδα «Πτολεμαΐδα 5» αρχικά για 15 μέρες.

Η απόφαση όσων Δημάρχων της Π.Ε. Καστοριάς κρίνουν να προτείνουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σε περιοχές που υπάρχει αύξηση κρουσμάτων.

Να εισηγηθούμε μια αυστηροποίηση μέτρων στην Π.Ε Καστοριάς μήπως περιορίσουμε την κατάσταση, με απόφαση που θα βγει άμεσα.

Ενίσχυση νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μήνυμα στους πολίτες να μείνουν σπίτι ώστε να ενδυναμώσουμε έτσι και δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο δεν πρέπει να επιβαρυνθεί.

Στενή παρακολούθηση, από ΕΟΔΥ και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της εξάπλωσης των κρουσμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές ώστε να ληφθούν άμεσες αποφάσεις αν χρειαστούν.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας