Τον καθιερωμένο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα τους έδωσαν Παλαίμαχοι και Νέοι Ερμακιάς, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε αναμέτρηση «για γερά νεύρα» και να κρίνεται στο γκολ. Παρά τις προβλέψεις, οι Παλαίμαχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος, επικρατώντας με τελικό σκορ 6-5.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερμακιάς, για τους Νέους σκόραραν δύο φορές ο Γιάννης Καπετάνος, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Θανάσης Μαντζόπουλος, Νίκος Καρατέρπος και Θανάσης Σάκκος.
Για τους Παλαίμαχους, τρία γκολ πέτυχε ο Κώστας Καπετάνος, ενώ από ένα πρόσθεσαν οι Παντελής Καπετάνος, Δημήτρης Καρατέρπος και Παντελής Καπετανού.
Στην ίδια ανακοίνωση, ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Εορδαίας για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και τον πρόεδρο του Εορδαϊκού, Θανάση Κρυτσάνη, για τις διευκολύνσεις που παρασχέθηκαν για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.





























