Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου των σχολείων της περιοχής που διακρίθηκαν στον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου των σχολείων της περιοχής που διακρίθηκαν στον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, που διακρίθηκαν στον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» (δεύτερη φάση), ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στην Κοζάνη.

Α/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟ
1ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
2ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΒΑΣΙΛΗΣΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
3ΤΣΙΔΑΡΙΔΗΣΙΑΚΩΒΟΣ1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Οι μαθητές, που πρώτευσαν, θα λάβουν μέρος στην επόμενη (τρίτη) φάση, στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ. Από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 36η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μάιος 2019), στην 23η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2019) και στην 60η  Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μεγάλη Βρετανία, Ιούλιος 2019).

 

Θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στον τοπικό διαγωνισμό  «Καραθεοδωρή» 2019 που διοργανώνει το παράρτημά μας σε συνεργασία με το παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας.

Α/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟ
1ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΟΥΣΙΚΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
2ΚΑΡΑΖΙΩΤΑΒΙΚΤΩΡΙΑ1ο ΓΥΜΝ. ΣΕΡΒΙΩΝ
3ΚΟΝΤΕΟΣΣΤΕΡΓΙΟΣ3ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
4ΝΙΚΟΛΙΑΜΑΡΙΑ4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
5ΡΕΣΟΥΛΙΡΕΣΜΙΕ1ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
6ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥΕΡΜΙΟΝΗ4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
7ΣΚΟΡΔΑΣΟΦΙΑ8ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Συγχαίρουμε  όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. και τους καλούμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο.

Δίνουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν και τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Συγχαρητήρια και τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, γιατί στηρίζουν τα παιδιά τους στην επιλογή συμμετοχής σε δραστηριότητες αυτής της μορφής και είναι πάντα συμπαραστάτες και αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ευχόμαστε, σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν τις προσπάθειές και να έχουν και άλλες ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον. Θερμά  συγχαρητήρια  σε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά το παράρτημα Ημαθίας για την συνεργασία καθώς και όλους τους συναδέλφους που εθελοντικά βοηθούν το έργο των παραρτημάτων.

Το παράρτημά μας θα βραβεύσει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στους φετινούς διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. σε ειδική εκδήλωση για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

,.

 

Εκ Μέρους της Δ.Ε.

         Η Πρόεδρος

 

Αντωνιάδου  Μυροφόρα

                     Η Γραμματέας

 

Σταθοπούλου Νικολέτα

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team