Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο συμπατριώτης μας εγνωσμένου κύρους επιστήμονας Ιωάννης Τζαφέτας Επιστημονικός Διευθυντής στη νέα Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Διαβαλκανικού
Εκ δεξιών προς τα αριστερά: Γεώργιος Αποστολόπουλος πρόεδρος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών,  Απόστολος Τζιτζικώστας περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Γεώργιος Πατούλης περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Βασίλειος Αποστολόπουλος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου.

Ο συμπατριώτης μας εγνωσμένου κύρους επιστήμονας Ιωάννης Τζαφέτας Επιστημονικός Διευθυντής στη νέα Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Διαβαλκανικού

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που για μία ακόμα φορά ο Βλατσιώτης Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής -Γυναικολογίας Ιωάννης Τζαφέτας αναλαμβάνει χρέη Επιστημονικού Διευθυντή στη νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, η οποία εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης παρουσία όλων των Αρχών.

Αίσθηση προκάλεσε η εμπεριστατωμένη εισηγητική Ομιλία του κ. Τζαφέτα , κατά την τελετή των εγκαινίων.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

Νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη Θεσσαλονίκη.

Μια νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με τον τίτλο ‘FIVI’ εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Αποτελεί πλέον την πιό σύγχρονη μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη ΝΑ Ευρώπη διαθέτοντας ένα από τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη  επένδυση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ σε εξοπλισμό με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και διεθνούς αξιολόγησης προς όφελος των υπογόνιμων ζευγαριών, πρωταρχικά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο, και με προοπτική να εξελιχθεί σύντομα σε  διεθνές κέντρο αναφοράς για θέματα Ιατρικά Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με αιχμή την Εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η τελετή εγκαινίων σε μια ιδιαίτερα πανηγυρική ατμόσφαιρα παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και περισσότερους από 500 προσκεκλημένους, πραγματοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιο Πατούλη, τον πρόεδρο Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο και τον κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου που χαρακτήρισε την ίδρυση της νέας μονάδας ‘ιστορικό σταθμό στην αντιμετώπιση της υπογονομότητας ’(φωτογραφία).  Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι καθηγητές κ.κ. Ιωάννης Τζαφέτας, Βασίλειος Ταρλατζής και Γεώργιος Πάντος, καταξιωμένα βασικά στελέχη της νέας Μονάδας και ο ειδικός σύμβουλος εργαστηρίου Ronny Janssens.

H FIVI στελεχώνεται από εξειδικευμένο πολυάριθμο επιστημονικό προσωπικό, πέραν των 30 γυναικολόγων και εμβρυολόγων, αρκετοί εξ αυτών με μακροχρόνια προυπηρεσία στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και συναδέλφους άλλων συναφών ειδικοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα μονάδα περιλαμβάνει την ομάδα που λειτουργούσε στο Διαβαλκανικό από το 2001 στο σύνολό της, στην οποία προσχώρησε ήδη και η αντίστοιχη της κλινικής ‘Γένεσις’.

Επιστημονικός Διευθυντής της νέας Μονάδας ‘FIVI’, που σημαίνει ‘’φωτείζουσα’’, είναι ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Ιωάννης Τζαφέτας (φωτο).

Φωτογραφία . Ο καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας του ΑΠΘ Ιωάννης Τζαφέτας στην εισηγητική του ομιλία στην εναρκτήρια τελετή εγκαινίων της ‘FIVI’.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου