Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Ο Σύλλογος «Σταγόνα Ελπίδας» διοργανώνει λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Ο Σύλλογος «Σταγόνα Ελπίδας» διοργανώνει λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), διοργανώνουμε και φέτος την λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών.

Η λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών θα ξεκινήσει το Σάββατο 22-09-2018 στην Κοζάνη, με ώρα έναρξης τις 19:00 και αφετηρία το Μαμάτσειο νοσοκομείο μέσω Δημοκρατίας και κατάληξη την κεντρική πλατεία Κοζάνης όπου και θα γίνει η κεντρική εκδήλωση.

Επίσης την Κυριακή 23-09-2018 η λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών στις 19:00 θα ξεκινήσει από την Αγία Σκέπη με κατάληξη την πλατεία Πτολεμαΐδας όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση.

Καλούμε όλους τους  αιμοδότες-αιμοπεταλιοδότες, τους φίλους, τους νέους και τις νέες, τους συλλόγους, πολιτιστικούς, αθλητικούς, αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην γιορτή της εθελοντικής Αιμοδοσίας. Να στηρίξουν και να ενισχύσουν την διαρκή προσπάθεια του συλλόγου μας και της ΠΟΣΕΑ για επάρκεια αίματος στα νοσοκομεία της περιοχής και της χώρας μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και ενημέρωση για συμμετοχή στο e-mail του συλλόγου stagelpidas@gmail.com και στα τηλέφωνα 6974929572, 6982551207 και 6974066836 και στο watsup τηλέφωνο του συλλόγου 6971774900.

Η ώρα να γίνεις τακτικός εθελοντής αιμοδότης ΗΡΘΕ!

Γίνε ΤΩΡΑ εθελοντής αιμοδότης!

Δώσε αίμα, έτσι απλά!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team