Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Σύλλογος για την καταπολέμηση της ανεργίας Αγίου Δημητρίου – Ρυακιού για την καταδικαστική απόφαση κατά των στελεχών της ΔΕΗ: » Θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι σε απειλές, διώξεις»

Ο Σύλλογος για την καταπολέμηση της ανεργίας Αγίου Δημητρίου – Ρυακιού για την καταδικαστική απόφαση κατά των στελεχών της ΔΕΗ: » Θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι σε απειλές, διώξεις»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΡΥΑΚΙΟΥ

Άγιος Δημήτριος Ελλησπόντου Κοζάνης
Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Κοζάνης για τα στελέχη της ΔΕΗ οσον αφορά στη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα με εξασθενές χρώμιο στην περιοχή Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη μη τήρηση περιβαλλοντικών όρων και οτι η λειτουργία της ΔΕΗ δημιουργεί διαχρονικά περιβαντολλογικά προβλήματα.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους δικηγόρους μας οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα τους Ιωάννη Βήτα, Ελένη Τζιούφα, Ιωάννη Κοριφίδη, και Παρασκευή Σαββίδου, Παρέσσα Βασιλειάδου και Ιωάννη Παναγιωτίδη.
θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του συλλόγου μας στους εξαίρετους καθηγητές του Α.Π.Θ. με επικεφαλής της μελέτης τον κύριο Καντιράνη Νικόλαο.

Τον αγώνα αυτόν τον δώσαμε μόνοι μας οι κάτοικοι μέσα από τις γραμμές του συλλόγου απουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Έναν δύσκολο αγώνα όσον αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας για να μπορούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας όπως όλα τα παιδιά του κόσμου χωρίς να πίνουν δηλητήριο.
Έναν αγώνα που θα συνεχίσουμε να δίνουμε απέναντι σε οποιαδήποτε τρομοκρατία, απειλή, εκφοβισμό, δίωξη.
Έχουμε υποχρέωση και καθήκον απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας να αγωνιστούμε απέναντι σε όποια δύναμη επιδιώκει να φιμώσει τη φωνή μας

Πληροφορίες : 6932906958
email: [email protected]

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 20/9 στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας – Στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ακολούθησε το E-PTOLEMEOS.GR και στα Google News (Verified) Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Όλες οι Ειδήσεις ΣΗΜΕΡΑ Νέα σελίδα ...