Ανάμεσα στα 7 επαγγελματικά μαγειρικά “μυαλά” που πρέπει κάποιος που αγαπά το καλό φαγητό να ακολουθήσει το 2021 κατατάσσει το διεθνές site entrepreneur.com τον Πτολεμαΐδιώτη σεφ Αναστάσιο Χασεκίογλου.
Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι 7 Professional Culinary Minds You Should Follow in 2021
και πιο αναλυτικά για τον συντοπίτη μας σεφ το site αναφέρει:
“Ο Chef Αναστάσιος Χασεκίογλου είναι Αμερικανός ιδιωτικός σεφ και τροφοδότης-προμηθευτής τροφίμων που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Στην ηλικία των 33 ετών, ο Τάσος είχε ήδη εργαστεί σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων περιοχών όπως η Ελβετία, το Άμστερνταμ και το Παρίσι.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ελβετία, δούλεψε μαζί με των 2 φορές κάτοχο Michelin Star Chef Sergi Arola, ο οποίος έγινε μέντορας του.
Μετά την Ευρώπη, ο Τάσος πήγε στην Αμερική όπου έγινε ο εκτελεστικός σεφ στο The St. Regis Bal Harbour Resort στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Αφού μετεγκαταστάθηκε με επιτυχία στο Μαϊάμι και ακολουθώντας το συνεχές γαστρονομικό του πάθος, ο Τάσος ίδρυσε την CT Luxury Catering LLC.
Η νέα του εταιρεία είναι ένας αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών τροφοδοσίας και μπάτλερ που απευθύνεται σε πελάτες υψηλού επιπέδου, διασημότητες και VIP. Ο κύριος στόχος του Τάσου είναι τώρα η μοναδική του προσέγγιση για φαγητό να τη προσφέρει σε γιοτ κατά παραγγελία, με στόχο να αναλάβει τη βιομηχανία φιλοξενίας σκαφών παρέχοντας στις εξατομικευμένες υπηρεσίες του την απόλυτη εμπειρία φαγητού.
Ο Τάσος ανυπομονεί να προωθήσει τις πολυτελείς υπηρεσίες τροφοδοσίας του στο Μαϊάμι και όχι μόνο”.
Οι υπόλοιποι 6 σεφ που αναφέρει το ρεπορτάζ είναι οι Andrew Molen, Carmine Di Giovanni, Joseph Bonavita,
Shota Nakajima,Chad Rosenthal ,Emme Collins
Πηγή: entrepreneur.com