Στη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εκλέχθηκε ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ενέργειας/ΔΕΗ «Σπάρτακος», στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας των σωματείων της ΔΕΗ, μετά την παραίτηση του Σταμάτη Ρέλια από την θέση του προέδρου.
Ο Γιώργος Αδαμίδης εκλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία στο τιμόνι της ΓΕΝΟΠ, καθώς έλαβε 23 θετικές ψήφους των μελών του Δ.Σ., 1 κατά και 3 λευκά.
Η εκλογή του Γ. Αδαμίδη στο τιμόνι της ΓΕΝΟΠ δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή, καθώς ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει ο “Π” από τον προηγούμενο χειμώνα και επιβεβαιώθηκε με την αποχώρησή του από την προεδρία του “Σπάρτακου”.
Δείτε το βίντεο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

			


    	
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							











![Black Friday 2021: Ποιες είναι οι 10 κατηγορίες προϊόντων στις οποίες στοχεύουν φέτος οι Έλληνες [λίστα]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2021/11/black-friday-350x250.jpg)







							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							









