Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο έμπορο επαγγελματικός σύλλογος Σερβίων ζητάει «ΑΜΕΣΑ τη ΔΙΑΚΟΠΗ του προγράμματος των 40 εκ. ευρώ»

Ο έμπορο επαγγελματικός σύλλογος Σερβίων ζητάει «ΑΜΕΣΑ τη ΔΙΑΚΟΠΗ του προγράμματος των 40 εκ. ευρώ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε πως ένα μεγάλο κομμάτι του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» θα πάει σε γιατρούς , συμβολαιογράφους , μεταφορικές , μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλους πολλούς!! Και σε αυτό το σημείο διερωτόμαστε , θέλει στ’ αλήθεια η περιφέρεια να στηρίξει της μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της περιοχής; Και αν το θέλει που είναι οι επιχειρήσεις που ήταν κλειστά με κρατική εντολή; Είναι η ΑΕ μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ; Τα θεμέλια της οικονομίας είναι τα μικρομάγαζα και οι αυτοαποσχολούμενοι.

Στηρίζοντας μόνο το πάνω μέρος του οικοδομήματος, το οικοδόμημα θα καταρρεύσει αλλά θα πάρει μαζί του και τους πάνω ορόφους. Πάρτε θέσεις στα μπαλκόνια σας λοιπόν κύριοι της περιφέρειας γιατί από ότι φαίνεται η ώρα της κατάρρευσης έφτασε. Ο έμπορο επαγγελματικός σύλλογος Σερβίων ζητάει ΑΜΕΣΑ τη ΔΙΑΚΟΠΗ του προγράμματος και σχεδίαση ενός νέου, που θα διαθέσει τα χρήματα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, για να μπορέσουν να ξαναβάλουν τα κλειδιά στην πόρτα και να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους!!

Με τιμή το ΔΣ

 

διαβάστε σχετικά:

Η πρώτη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για τη λίστα των 40εκ. Ευρώ: «Χωρίς λόγια…»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γ.Γ. Σπάρτακου Σάκης Μάστορας, για το τραγικό συμβάν στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου: «Να πέσει άπλετο φως»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το διπλό θανατηφόρο που συνέβη το πρωί ...