Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας απέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του, με την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Καρδίτσα και Μουζάκι. Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστο Κεσκερίδη, παρέδωσαν το πρωί του περασμένου Σάββατου τα συγκεντρωθέντα είδη από προσφορές φορέων, σωματείων και συλλόγων της περιοχής μας, στους αρμόδιους των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου.

Οι αντιδήμαρχοι εξέφρασαν, προς τους πληγέντες κατοίκους της Θεσσαλίας, τόσο τη δική τους συμπαράσταση όσο και όλων των συνδημοτών μας, ενώ κατά τη διάρκεια της παράδοσης ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά τον οποίο, αφού ευχαρίστησε για την υλική και ηθική αρωγή, τον ενημέρωσε για την κατάσταση που διαμόρφωσε η πλημμύρα στην πόλη και στα χωριά της περιοχής, όπως και για τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που καταβάλλονται από όλες τις αρμόδιες αρχές.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα είδη που παραδόθηκαν προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ήταν: Προϊόντα ξηράς τροφής μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

5 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού Οι Έλληνες Πρόσκοποι με περισσότερες από 6.500.000 ώρες κοινωνικής προσφοράς ετησίως καλούν την Κοινωνία των Πολιτών να γίνει συμμέτοχη στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Κάθε χρόνο, στις 5 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει θεσπίσει να γιορτάζεται η ...