Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στο e-ptolemeos.gr: «Περάσαμε δύσκολα αλλά η Καστοριά είναι εδώ και σχεδιάζει την επόμενη μέρα»

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στο e-ptolemeos.gr: «Περάσαμε δύσκολα αλλά η Καστοριά είναι εδώ και σχεδιάζει την επόμενη μέρα»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας, αλλά και της όλης κατάστασης που βίωσε γενικότερα ο Δήμος Καστοριάς, μίλησε σήμερα στο e-ptolemeos.gr, ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης.

Ο κ. Κορεντσίδης τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν σαφώς ο ψυχολογικός τομέας των κατοίκων, οι οποίοι βίωσαν για 24 μέρες τον περιορισμό στα σπίτια τους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Δήμου και κυρίως στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που έφερε εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Παράλληλα σημείωσε πως η επόμενη μέρα για την περιοχή είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους, προέχει όμως να παραμείνουν όλοι οι πολίτες υγιείς και να μην εφησυχάζουν στην τήρηση των μέτρων: «Η Καστοριά είναι εδώ και σχεδιάζει το μέλλον της», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καστοριάς.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Τώρα: Μετωπική σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ αυτοκίνητο στην είσοδο της Λευκόβρυσης Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Μετωπική σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, στην ...