Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Νέος Αντιδήμαρχος Αμυνταίου ο Παύλος Σαρηγιαννίδης – Προέρχεται από την παράταξη της Αντιπολίτευσης μέσω …»Κλεισθένη»

Νέος Αντιδήμαρχος Αμυνταίου ο Παύλος Σαρηγιαννίδης – Προέρχεται από την παράταξη της Αντιπολίτευσης μέσω …»Κλεισθένη»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εκ νέου ορισμό Αντιδημάρχων έκανε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης. Οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες, με τους 5 Αντιδημάρχους να παραμένουν στις θέσεις τους, με μικρή ανακατανομή αρμοδιοτήτων.

Η μεγάλη αλλαγή που υπάρχει, είναι ο ορισμός ως Αντιδημάρχου για τις Δημοτικές Ενότητες Αετού, Βαρικού, Λεχόβου και Νυμφαίου, του δημοτικού συμβούλου Σαρηγιαννίδη Παύλου με καταγωγή από το Λιμνοχώρι. Ο κ. Σαρηγιαννίδης όπως είναι γνωστό ανήκει στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον μεγάλο εκλογικό αντίπαλο του Α. Μπιτάκη, Κώστα Θεοδωρίδη.

Αυτή η «ιδιαίτερη» σύμπραξη, έγινε στα πλαίσια του Νόμου του Κλεισθένη, και απαίτησε μία συγκεκριμένη διαδικασία. Η παράταξη «Με συνέπεια και στο αύριο» του Κώστα Θεοδωρίδη, κλήθηκε να συνεδριάσει και να δώσει έγκριση για την αξιοποίηση του κ. Σαρηγιαννίδη! Έτσι, με το πρακτικό της δημοτικής παράταξης «Με συνέπεια

και στο αύριο» με αριθμό 345/08-01-2021, η δημοτική παράταξη παρέχει έγκριση ορισμού Αντιδημάρχου στο μέλος της Δημοτικό Σύμβουλο Σαρηγιαννίδη Παύλο.

Ο ορισμός Αντιδημάρχου με αυτήν την διαδικασία, επιτρέπει στην παράταξη Θεοδωρίδη να διατηρήσει την αυτοτέλεια της, και είναι στη λογική της συνεργασίας των παρατάξεων που επιβάλλει ο «Κλεισθένης».

Παρόμοια διαδικασία, είχαμε δει με τη σύμπραξη των παραταξεων στους Δήμους Εορδαίας Δ. Εορδαίας. Θυμίζουμε ότι στην Εορδαία, μετά την σύμπραξη των  σχημάτων Πλακεντά-Καραβασίλη, ορίστηκε Αντιδήμαρχος η Ζαφειρούλα Σεβαστού, και στην Κοζάνη των Μαλούτα-Σημανδράκου-Μιχαηλίδη, έχουν οριστεί οι  Β. Σημανδράκος και Δ. Κοεμτζόπουλος.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Αποκριάτικες εκπαιδευτικές δράσεις Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τσικνοπέμπτη η πρώτη αποκριάτικη εκπαιδευτική δράση της εθελοντικής ομάδας «Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης», η οποία ...