Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Νέες στολές για τη Φιλαρμονική Δήμου Φλώρινας

Νέες στολές για τη Φιλαρμονική Δήμου Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Νέες στολές, για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, απέκτησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής Δήμου Φλώρινας.

Συνολικά παρελήφθησαν 80 νέες πλήρεις στολές, οι οποίες αποτελούνται από παντελόνι, χειμερινό σακάκι, θερινό πουκάμισο, ισοθερμικό, ζώνη, πηλίκιο και γάντια.

Οι νέες στολές είναι χρώματος μπλε με κόκκινο, με χρυσές λεπτομέρειες, και φέρουν το λογότυπο της Φιλαρμονικής.

Ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, μαζί με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ-ΚΠΑΠΑ του Δήμου Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη, συναντήθηκαν με τον μαέστρο Δημήτρη Παυλίδη και μέλη της Φιλαρμονικής κατά την παράδοση των στολών.

Ο κ. Γιαννάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα εμφάνιση, υπογραμμίζοντας πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στη Φιλαρμονική παρέχοντας καθετί που θα διευκολύνει το έργο της.

«Η Φιλαρμονική μας κοσμεί με την παρουσία της κάθε εκδήλωση και δράση του Δήμου μας. Τολμώ να πω πως ξεχωρίζει στην ευρύτερη περιοχή μας λόγω της ποιότητας της και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά της στην τοπική κοινωνία είναι και οι νέες στολές τις οποίες παραδίδουμε στους μουσικούς μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εντυπωσιακή Τοιχογραφία με θέμα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στην Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, δια χειρός της Daniela Nikolova- Σιδηροπούλου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εντυπωσιακή Τοιχογραφία με θέμα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, διαστάσεων 2.00 /4.80εκ, κοσμεί την Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, δια χειρός της ...