Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νέα επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ν. Κοζάνης στις 18 Μαΐου

Νέα επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ν. Κοζάνης στις 18 Μαΐου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δεύτερη επίσκεψη στο Νομό Κοζάνης στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας προγραμματίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Βελβεντό στις 16 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» o Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης «ο πρωθυπουργός έρχεται στο Νομό Κοζάνης, την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, το πιθανότερο το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαΐου».

Ο κ. Πασσσαλίδης τόνισε ότι «το όλο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού είναι αυτή τη στιγμή υπό διαμόρφωση», δεν απέκλεισε ωστόσο να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός και την πόλη της Πτολεμαΐδας και ειδικότερα την 5η μονάδα που κατασκευάζει η ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών της νέας μονάδας «καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση που γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας», όπως είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός εάν προλάβει να επισκεφθεί και άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη