Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μιχάλης Παπαδόπουλος: Με παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών δόθηκε πρόσθετη μοριοδότηση εντοπιότητας στους κατοίκους του Νομού Κοζάνης για τις προσλήψεις στο Δημόσιο (ηχητικό)

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Με παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών δόθηκε πρόσθετη μοριοδότηση εντοπιότητας στους κατοίκους του Νομού Κοζάνης για τις προσλήψεις στο Δημόσιο (ηχητικό)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για επιπλέον μοριοδότηση στις προσλήψεις στο Δημόσιο σε όλους τους κατοίκους του Νομού Κοζάνης μίλησε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος στον Αντώνη Πουγαρίδη λέγοντας μεταξύ άλλων » η ψήφιση αυτή του νομοσχεδίου είναι στη λογική που επικρατεί το τελευταίο καιρό μετά τη συνάντηση των βουλευτών της Ν.Δ. Κοζάνης και Φλώρινας με τον πρωθυπουργό με τη λογική στα πλαίσια της δίκαιης μετάβασης και της απολιγνιτοποίησης θα πρέπει το λιγνιτικό λεκανοπέδιο δηλαδή οι νομοί Κοζάνης και Φλώρινας σε κάθε παρέμβαση ή δράση των υπουργείων να βρίσκεται 1,2,3, κλικ ανάλογα το θέμα μπροστά και περισσότερο από τους υπόλοιπους νομούς της χώρας και αυτό ήδη αρχίζει και φαίνεται.

Χθες με παρέμβαση του υπουργού εσωτερικών δόθηκε πρόσθετη μοριοδότηση στο Νομό Κοζάνης για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, πρόσθετη δηλαδή μοριοδότηση εντοπιότητας όπως είναι πιο σωστό, για το Νομό Κοζάνης.

Έχουμε πει ότι στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης, που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η σημερινή κυβέρνηση αυτά τα οποία λέει και δηλώνει μετά από μελέτες και ισχυρή διαβούλευση θα τα εφαρμόσει, θα έρθει μια καλύτερη μέρα για την περιοχή μας».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, με στόχο την προστασία ...