Σε έναν υπόγειο χώρο στο Μεσόβουνο Εορδαίας ο Παύλος Παραστατίδης, ο οποίος και είναι συλλέκτης αλλά και πρόεδρος της κοινότητας εκθέτει σπάνια κειμήλια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως τόνισε ο ίδιος στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» η έκθεση χωρίζεται θεματικά στον Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και στην περίοδο μετά το 1950 όταν και ξεκινά η ανοικοδόμηση της κοινότητας του Μεσοβούνου.
Δείτε το ρεπορτάζ στην εκπομπή ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ της ΕΡΤ:









![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)











![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)












