Μέλος της οικογένειας της Hydrogen Europe, αποτελεί και επίσημα από χθες η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Κασαπίδη να υπογράφει τη σχετική απόφαση ένταξης με το Γενικό Διευθυντή του οργανισμού, Γιώργο Χατζημαρκάκη.
Η Δυτική Μακεδονία αποτελεί την πρώτη Περιφέρεια της χώρας που εντάσσεται στο Hydrogen Europe, με το Γιώργο Χατζημαρκάκη να καλωσορίζει τη συγκεκριμένη απόφαση τονίζοντας πως η το πρώτο μεγάλο έργο υδρογόνου με χρηματοδότηση από την Ε.Ε. θα γίνει στην περιοχή.
Για σημαντική ημέρα έκανε λόγο ο Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος επεσήμανε πως η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πλέον η Δυτική Μακεδονία στοχεύει να είναι η πρώτη Περιφέρεια στην Ευρώπη που θα ενσωματώσει τις τεχνολογίες του πράσινου υδρογόνου.




















![Black Friday 2021: Ποιες είναι οι 10 κατηγορίες προϊόντων στις οποίες στοχεύουν φέτος οι Έλληνες [λίστα]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2021/11/black-friday-350x250.jpg)














