Στις εμβόλιμες αγωνιστικές και στα ματς Κυπέλλων σε διάφορες χώρες στρέφεται το ενδιαφέρον. Στην Αγγλία υπάρχουν αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ και το Λιγκ Τρόφι, ενώ και στην Ελλάδα το Κύπελλο συνεχίζεται με τη νέα του μορφή.
- Ουντινένζε – Παλέρμο (19:30)
Ξεκινάμε πάντως με… μπόμπα από το Κύπελλο Ιταλίας. Η Ουντινέζε έχασε με το βαρύ 3-0 από τη Μίλαν στο πρωτάθλημα, το σκορ τα λέει όλα για την κακή εικόνα που παρουσίασε. Υποδέχθηκε την Μπάρι από θέση ξεκάθαρου φαβορί για την 4η αγωνιστική της Serie B το Παλέρμο και έφτασε στη δίκαιη νίκη με 2-0. Η Ουντινέζε έκανε νερά και το Παλέρμο είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά, το διπλό πληρώνει στο υψηλό 5.25.
- Μπενφίκα – Ρίο Άβε (22:15)
Αλλαγή ψυχολογίας στην Μπενφίκα με τον Μουρίνιο στον πάγκο, πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άβες. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Ρίο Αβε, καθώς μετά από 5 παιχνίδια της δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει τη νίκη, στο τελευταίο έχασε με 3-0 από την Πόρτο. Θα μπει δυνατά η Μπενφίκα που θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο της, επιλογή το 1 & Over 3,5 που βρίσκεται στο 1.98.
- Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30)
Το Σάββατο πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Χιρόνα η Λεβάντε, πρώτη νίκη στη σεζόν, το περίμενε πως και πως αυτό το τρίποντο. Με σπασμένα φρένα η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει κάνει το 5/5 στο πρωτάθλημα, τελευταίο θύμα η Εσπανιόλ, την κέρδισε με 2-0. Ένα από τα 10 δωρεαν προγνωστικα της ημέρας είναι και το 2 & Over 2,5 σε απόδοση 1.83.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ