Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Λήψη προληπτικών μέτρων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (ΖΕΠ) λόγω πιθανού ύποπτου κρούσματος

Λήψη προληπτικών μέτρων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (ΖΕΠ) λόγω πιθανού ύποπτου κρούσματος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αναστάτωση προκλήθηκε  στα γραφεία των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και το κτίριο της ΖΕΠ, καθώς γυναίκα υπάλληλος που εργάζεται εκεί φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με άνθρωπο που βρέθηκε στη διαδικασία μεταφοράς του 53χρονου εργαζομένου στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, ο οποίος έχασε τελικώς τη ζωή του το Σάββατο.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος ενημέρωσε την υπηρεσία της, η οποία λίγο αργότερα εκκενώθηκε από τους υπόλοιπους εργαζομένους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» σταδιακά έφυγαν και οι εργαζόμενοι των υπόλοιπων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Κοζάνη, η οποία καλύπτει το ισόγειο και τον 1ο όροφο του κτιρίου της ΖΕΠ, θα λειτουργεί τις επόμενες ημέρες με υπαλλήλου που θα εργάζονται εκ περιτροπής.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν φαίνεται να νοσεί, βρίσκεται όμως σε καραντίνα ο άνθρωπος με τον οποίο είχε έρθει σε επαφή.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Top Channel ο περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team