Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Λ. Ιωαννίδης: «Εθνικό Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης κατά τον κ. Μαλούτα δεν υπάρχει – Όταν δεν θέλουμε να αποδεχτούμε μια πρωτοβουλία από τους προηγούμενους αλλάζουμε τους τίτλους»

Λ. Ιωαννίδης: «Εθνικό Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης κατά τον κ. Μαλούτα δεν υπάρχει – Όταν δεν θέλουμε να αποδεχτούμε μια πρωτοβουλία από τους προηγούμενους αλλάζουμε τους τίτλους»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

«Εθνικό Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης κατά τον κ. Μαλούτα δεν υπάρχει», σχολιάζει δεικτικά στο facebook ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του δήμου Κοζάνης για τη διαβούλευση που έχει ξεκινήσει για το «σχέδιο της πρότασης για μια Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση»

«Διαβαζοντας το σχέδιο που ανακοινωσε ο Δημος Κοζανης σήμερα, έπεσα στην παρακάτω αναφορά για το «Εθνικο Ταμείο Δίκαιης Μετάβαση» που κατά τον Δήμαρχο κ. Μαλουτα δεν υπάρχει.

Είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα, όταν δεν θελουμε να αποδεχτούμε μια πρωτοβουλία από τους προηγούμενους να αλλάζουμε τους τίτλους, αυτό όμως δεν αλλάζει την αλήθεια.

Βέβαια το σημαντικό δεν είναι πως θα το ονομάζουμε αλλά πως θα το αξιοποιήσουμε»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team