Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Κοζάνη: Ενημέρωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών 

Κοζάνη: Ενημέρωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, από τις 11.00 έως τις 15.00, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Κοζάνης θα παρευρίσκονται στην Πλατεία Νίκης, σε ειδικό σταντ, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στο θέμα της βίας κατά των γυναικών. Τη δράση αυτή θα πλαισιώνει θεατρικό δρώμενο, με θέμα την ενδοοικογενειακή βία, που θα παρουσιάσει εθελοντικά η χοροθεατρική ομάδα «Έκφραση» με συντονίστρια την Αλεξία Παπαδοπούλου.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, η Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου κ. Δώρα Μητλιάγκα, θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη της ημερίδας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στην αίθουσα του Κοβενταρείου Κοζάνης και ώρα 17:30, με θέμα την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου, θα ενημερώνουν το κοινό, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του Κοβενταρείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βία κατά των γυναικών δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, αλλά πρόκειται για ένα κατεξοχήν κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, η αντιμετώπιση του οποίου απαιτεί την ευαισθητοποίηση και την εγρήγορση όλων μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών μας ωθεί για δράση.

Για περαιτέρω πληροφόρηση μπορείτε να απευθυνθείτε στις παρακάτω υπηρεσίες και στα εξής τηλέφωνα:

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κοζάνης: 2461049672, (08.00 – 16:00)

Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κοζάνης: 2461029497, (07.00 – 15.00)

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κοζάνης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team