Ανοιχτό θα παραμείνει το αναγνωστήριο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα, προκειμένου να εξυπηρετήσει μαθητές που προετοιμάζονται για τις προαγωγικές, απολυτήριες και Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον Δήμο Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη προσαρμόζει το ωράριο λειτουργίας των αναγνωστηρίων της, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές, και ιδιαίτερα στους υποψηφίους της Γ΄ Λυκείου, να αξιοποιήσουν έναν ήσυχο χώρο για συγκεντρωμένο διάβασμα.
Το αναγνωστήριο θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 15:00 τις εξής ημέρες:
Σάββατο 23 Μαΐου
Κυριακή 24 Μαΐου
Σάββατο 30 Μαΐου
Κυριακή 31 Μαΐου
Σάββατο 6 Ιουνίου
Κυριακή 7 Ιουνίου
Στον χώρο παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ, όπως διευκρινίζεται, τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες δεν θα πραγματοποιούνται επιστροφές και δανεισμοί βιβλίων.
Ο Δήμος Κοζάνης και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη εύχονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους μαθητές και στις οικογένειές τους.
































