Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:
- Κρούσματα
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:
- Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 19 κρούσματα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 8 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Σερβίων.
- Έλεγχοι
Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δν/σης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε Υπηρεσίες στο Δήμο Εορδαίας, στο Κέντρο Υγείας/ΚΑΠ ΔΕΗ-ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.
- Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων
Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την κατόπιν γνωμοδοτήσεώς της, την εν ισχύ αναστολή λειτουργίας των κάτωθι σχολικών μονάδων:
- την εξ ολοκλήρου αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης (από 3-02-2021 έως και 10-02-2021).
- την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Ε1 του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης (από 3-02-2021 έως και 11-02-2021).

























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




