Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κόλαση το Περιφερειακό Συμβούλιο- Κασαπίδης: «Τρώγατε και δεν πληρώνατε»- Καρυπίδης: «Δε συμμετέχουμε σε παραληρήματα»

Κόλαση το Περιφερειακό Συμβούλιο- Κασαπίδης: «Τρώγατε και δεν πληρώνατε»- Καρυπίδης: «Δε συμμετέχουμε σε παραληρήματα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Απίστευτες εκφράσεις και ένταση άνευ προηγουμένου προκλήθηκε πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με το Γιώργο Κασαπίδη να εξαπολύει επίθεση στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Ηλία Κάτανα, αλλά και την πρώην Περιφερειακή Αρχή του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο Γιώργος Κασαπίδης απευθυνόμενος στον Ηλία Κάτανα τον κατηγόρησε πως «τα έκανε μούσκεμα στη θητεία του και εξέθεσε τον Θόδωρο Καρυπίδη».

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης έκανε αναφορά και σε τιμολόγια του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης και σε υποσχέσεις που δινόταν προεκλογικά σε επιχειρήσεις τα «οποία δεν πληρώθηκαν».

Μάλιστα ο κ. Κασαπίδης λίγο αργότερα έβαλε φωτιά στη συνεδρίαση λέγοντας: «Πηγαίνατε τρώγατε και δεν πληρώνατε τους λογαριασμούς».

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την έκρηξη του Ηλία Κάτανα, λέγοντας πως ο Περιφερειάρχης πρέπει να ντρέπεται για τις αναφορές του, ενώ σημείωσε πως ο κ. Κασαπίδης δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει η αρμοδιότητα του Τοπικού Πόρου: «Είναι δυνατόν να λέτε πως ανήκει στην Αντιπεριφέρεια Οικονομικών;» Λίγο αργότερα σε ήπιο τόνο ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε από τα στελέχη του να μη συμμετέχουν «σε παραληρήματα και ακραίες εκφράσεις» υπογραμμίζοντας πως όλα θα ειπωθούν στη συζήτηση του απολογισμού που κάποτε πρέπει να γίνει.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Λειτουργεί σε διευρυμένο ωράριο το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας  (επί της οδού 25ης Μαρτίου και Γονατά Γωνία) λειτουργεί από 20//1/ ...