Ιδιαίτερα καυστικός στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σοφοκλής Σιδηρόπουλος.
Κατά τη συζήτηση της προγραμματικής σύμβασης για τις εργασίες διαμόρφωσης της πυροσβεστικής σχολής, εξέφρασε κάποιες αιρέσεις, εστιάζοντας στις μετασκευές στους χώρους της ΑΕΒΑΛ. « Η κλοπή του αιώνα, είπε ο Σοφοκλής, έχει συντελεσθεί στην ΑΕΒΑΛ» και τώρα απαιτούνται παρεμβάσεις και έργα.
Ακόμη ο κ. Σιδηρόπουλος – παρ’ ότι δήλωσε ότι θα ψηφίσει την προγραμματική σύμβαση – εξέφρασε την διαφωνία του επειδή οι εργασίες δεν πληρώνονται από το Υπουργείο, αλλά από τον τοπικό πόρο. Ο τοπικός πόρος ανάπτυξης είπε, είναι για χρηματοδότηση της μεταλιγνιτικής περιόδου και όχι για υποχρεώσεις της πολιτείας, όπως ακριβώς κακώς γίνεται και στον τομέα της Υγείας.
Οι αδιάκριτοι
Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…