Ο Αγροτικός Σύλλογος Βερμίου με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς για τις αποφάσεις στήριξης στου αγρότες της περιοχής μας που είχαν καταστροφή στην παραγωγή του. Η καταστροφή των κερασιών, όπως αναφέρει βρέθηκε σε ποσοστό 95% τη φετινή χρονιά και οι αγρότες αναμένουν τις απαντήσεις για τις στηρίξεις που δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός να τους δώσει, έτσι ώστε να προγραμματίσουν και τις δικές τους επόμενες δράσεις.










![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)











![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)












