Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Καταγγελία μητέρας για έλλειψη σχολικού νοσηλευτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας – Η απάντηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Καταγγελία μητέρας για έλλειψη σχολικού νοσηλευτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας – Η απάντηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην καταγγελία έλλειψης σχολικού νοσηλευτή, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας προχώρησε στον «Π», η Σοφία Πασκέλογλου, μητέρα παιδιού που πηγαίνει στην 6η δημοτικού. Σύμφωνα με την ίδια, αν και υπάρχουν δύο μαθητές σήμερα στο σχολείο, που χρειάζονται σχολικό νοσηλευτή, μιας και έχουν διαβήτη (είναι ινσουλοεξαρτώμενα), και με έγγραφο που έχουν χρειάζονται σχολικό νοσηλευτή, παρόλα αυτά σήμερα στο σχολείο δεν υπάρχει.

Όπως διευκρινίζει η ίδια, αν και διορίστηκαν σε όσα σχολεία απαιτούνται σχολικοί νοσηλευτές, στο 2ο δημοτικό της Πτολεμαΐδας η σχολική νοσηλεύτρια  έχει άδεια ανατροφής τέκνου. Στο αίτημα των γονέων για τοποθέτηση νέου νοσηλευτή, τους είχαν ενημερώσει ότι αυτό θα γινόταν στα μέσα Οκτωβρίου, και τώρα καταγγέλλει η μητέρα, τους λένε πως θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου.

Η μητέρα ζητάει από την αρμόδια περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης, να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη μιας και στο σχολείο φοιτούν δύο παιδιά και χρίζουν σχολικού νοσηλευτή.

Σε επικοινωνία του «Π» με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Θεόδωρο Μαρδίρη, ο ίδιος απάντησε πως  η νοσηλευτής του εν λόγω σχολείου έπρεπε να πάρει την άδειά της και το κενό που μένει πίσω θα καλυφθεί με την επόμενη κατανομή πιστώσεων που θα υπάρχει διαθέσιμη. Αυτό αναμένεται να γίνει στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου, το πολύ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη