Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης για κακοκαιρία: «Χωρίς προβλήματα η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, αργότερα η σφοδρή χιονόπτωση- Δύσκολα θα λειτουργήσουν τα σχολεία»

Κασαπίδης για κακοκαιρία: «Χωρίς προβλήματα η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, αργότερα η σφοδρή χιονόπτωση- Δύσκολα θα λειτουργήσουν τα σχολεία»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα(4.30μ.μ.) η εισβολή της κακοκαιρίας στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του TOP CHANNEL «Μία Εβδομάδα- Ένα Σάββατο».

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης, η σφοδρή χιονόπτωση αναμένεται μετά τις 6μ.μ. και προς το ξημέρωμα της Κυριακής και συνέστησε μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες που θα χρειαστεί να μετακινηθούν.

Μάλιστα ο Γιώργος Κασαπίδης επεσήμανε πως από Δευτέρα και ως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν πολικές θερμοκρασίες, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τη λειτουργία των σχολείων απάντησε πως σε επικοινωνία με Δημάρχους η προσέγγιση είναι πως πιθανόν δεν θα λειτουργήσουν.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Λ. Ιωαννίδης: «Έχει πάνω από 4 μήνες που δημοσιεύθηκε η θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ για την ανάπλαση του ΟΣΕ – Έχει φροντίσει να ενημερωθεί η δημοτική αρχή Κοζάνης; Ποιες είναι οι προθέσεις της;»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανάρτηση με βολές κατά της δημοτικής αρχής Κοζάνης για την πρόοδο των εργασιών αναφορικά με την μελέτη για ...