Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Καλλιόπη Βέττα: Μαθητές Γυμνασίων Πτολεμαΐδας, Περδίκκα και Ανατολικού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Καλλιόπη Βέττα: Μαθητές Γυμνασίων Πτολεμαΐδας, Περδίκκα και Ανατολικού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα συναντήθηκε με τους μαθητές των σχολείων του νομού που πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, του Γυμνασίου Περδίκκα και του Γυμνασίου Ανατολικού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές επισκέφθηκαν τις μόνιμες εκθέσεις του Κοινοβουλίου, παρακολούθησαν τη συνεδρίαση για το φορολογικό νομοσχέδιο από τα θεωρεία της Βουλής και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτιρίου από αρμόδιους ξεναγούς.

Η κ. Βέττα, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα βουλευτικά της καθήκοντα,  ενημέρωσε τους μαθητές για τον τρόπο κατάθεσης και ψήφισης νομοσχεδίων και για την διαδικασία άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου ενώ απάντησε σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Γ. Αμανατίδης: Συναντήσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την προώθηση της ιδέας για τον σχεδιασμό ενός προγράμματος παροχής «εγγυημένου εισοδήματος»

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σε συνέχεια των επαφών για προώθηση των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος οι Βουλευτές των Νομών Κοζάνης κ. Γιώργος ...