Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Ιωαννίδης για ανακοίνωση Μαλούτα περί οικονομικών στο Δήμο Κοζάνης το 2019: «Δυστυχώς, τόσο πρωτοφανή ψέματα σε ένα κείμενο είχαμε καιρό να δούμε»

Ιωαννίδης για ανακοίνωση Μαλούτα περί οικονομικών στο Δήμο Κοζάνης το 2019: «Δυστυχώς, τόσο πρωτοφανή ψέματα σε ένα κείμενο είχαμε καιρό να δούμε»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης είναι ο τομέας της οικονομικής διαχείρισης στο δήμο Κοζάνης, μετά και το άρθρο του δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα για την  οικονομική κατάσταση του Δήμο Κοζάνης για το έτος 2019.
Η νυν δημοτική αρχή αναφέρεται σε μια «κατάσταση που προκαλεί θλίψη και αγωνία για τα οικονομικά του Δήμου», με τον πρώην δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη ιωαννίδη να «σηκώνει το γάντι», κάνοντας λόγο σε μια σύντομη τοποθέτησή του στο facebook πως «Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι», τονίζοντας, μάλιστα ότι «Δυστυχώς, τόσο πρωτοφανή ψέματα σε ένα κείμενο είχαμε καιρό να δούμε».

Ενδεικτικά, στην τοποθέτησή της η δημοτική αρχή αναφέρθηκε στην ταχύτητα με την οποία αποπληρώνονταν οι προμηθευτές, η οποία «επιβραδύνθηκε την περίοδο 2014/2019», στις υποχρεώσεις του Δήμου προς την ΔΕΥΑΚ που «εκτινάχθηκαν την ιδία περίοδο», ενώ αναφέρεται και σε « – ανεπαρκής μέριμνα για την είσπραξη των απαιτήσεων ΔΗΜΟΥ/ΔΕΥΑΚ/ΟΑΠΝ”, μιλώντας ακόμη και για εκμισθωμένα ακίνητα του δήμου, αλλά και το κυλικείο στο ΔΑΚ.

Ο Λ. ιωαννίδης, σημειώνει πως η ανακοίνωση δεν θα μείνει αναπάντητη, ενώ γράφει χαρακτηριστικά στο facebook: «

«Ο κ. Μαλούτας και ορισμένοι της νέας Δημοτικής Αρχής, μετά από 1 χρόνο αδράνειας, καταφεύγουν, για μια ακόμα φορά, σε επιθέσεις στην προηγούμενη διοίκηση.

Δυστυχώς, τόσο πρωτοφανή ψέματα σε ένα κείμενο είχαμε καιρό να δούμε.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω προς το παρόν είναι πως όλο αυτό είναι απλά θλιβερό!

‘Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι’

Να δηλώσουμε βέβαια ότι τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο».


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: 1747 κρούσματα σήμερα Σάββατο στη χώρα- 54 στην ΠΕ Κοζάνης- Δείτε την πανελλαδική κατανομή

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα 1.747 νέα κρούσματα σε όλη την ...