Στη φώτο μας και στην κορυφή το ζεύγος, Παρασκευή και Γαβριήλ.
Στην 1η σειρά ηλικιακά από αριστερά: Θρασύβουλος (Θράσος), Ελένη, Γεώργιος, Βασίλειος, Χαράλαμπος και Αριστείδης (Αρίκος).
Σημειώνουμε ακόμα πως, ο γιός του αδελφού του Γαβριήλ, Ανέστης, σπούδασε στο Παρίσι Χημικός και με την επάνοδο του κατασκεύασαν δύο εργοστάσια παραγωγής Κονιάκ και σοκολάτας , τα προϊόντα των οποίων εξήγαν στη Ρωσία.
Με τη συμφωνία του 1922 και με ένα πλοίο με τα απαραίτητα υλικά των εργοστασίων ανέχωρησαν για τον Πειραιά με σκοπό να εγκαταστήσουν τα εργοστάσια, όμως η επιχείρηση του Πειραιά απέτυχε από τα σαΐνια της εποχής και οι οικογένειες διάλεξαν τους δρόμους τους.
Προς Καϊλάρια-Πτολεμαΐδα: Το ζεύγος, Γαβριήλ και Παρασκευή, Ελένη, Βασίλης, Χαράλαμπος και Αριστείδης, στην Αθήνα ο Θρασύβουλος και στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος.
Το γενεαλογικό επώνυμο του Παππού ήταν, Θεόδωρος Ιωακειμίδης και το χωριό Κορόξενα, όταν μετοίκησε στην Τραπεζούντα όλοι τον φώναζαν, ο Χαράλαμπος ο Κοροξενόν, έτσι κόλλησε στα αυτιά των αρμόδιων της Τραπεζούντας και αναγκάστηκαν να το οιοθετήσουν, ως Κοροξενίδη και βέβαια να γίνει αποδεκτό.