Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Η σχολή χορού του Γιώργου Πατρικίδη το 1935-6 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 10/07/2019

Η σχολή χορού του Γιώργου Πατρικίδη το 1935-6 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 10/07/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Όχι, όχι, φίλες και φίλοι, η επίσκεψη του Γιάννη Σιόλιου στη σχολή χορού του Γιώργου Πατρικίδη δεν είχε σκοπό την μάθηση χορού η και κανενός μουσικού οργάνου για τον ίδιο, η, τον μικρό ανιψιό του Στέλιο Σιόλιου του Δημητρίου ( στο μέσον), αλλά, ήταν μια από τις συνηθισμένες καθημερινές, σχεδόν, συναντήσεις των δύο αδελφικών φίλων.
Δεν γνωρίζουμε αν η δύναμη της υπερβολικής φιλίας , μεταξύ των δύο ανδρών, σκηνοθέτησε αυτό το υπέροχο πλάνο της φωτογραφίας μας, η, ήταν τυχαίο.
Γνωρίζουμε όμως, πως, η φιλία, του γηγενή Βλατσιώτη, Γιάννη Σιόλιου και του Πόντιου πρόσφυγα, Γιώργου Πατρικίδη, κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής τους.
Να υπενθυμίσουμε στους παλιούς, αλλά και να το μάθουν οι νέοι, πως, το χοροδιδασκαλείο και η μουσική σχολή του Γιώργου Πατρικίδη, βρίσκονταν στο οδό 4ης Αυγούστου (σημερινή αντίστασης και απέναντι από το μνημείο της αντίστασης).

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team