Αρχική > Αρθρογραφία > Η νόμιμη εκδοχή του μη ηθικού. – Του Θ. Θεοδωρίδη, Γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής

Η νόμιμη εκδοχή του μη ηθικού. – Του Θ. Θεοδωρίδη, Γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email




subscribe!





Η ηγεσία της περιφέρειας απέτυχε συνειδητά και πάλι να αφουγκραστεί τους επιχειρηματίες που έχουν επί μήνες κλειστά τα μαγαζιά τους.   Απέτυχε συνειδητά όχι γιατί 1827 επιχειρήσεις πήραν τα χρήματα που τους αναλογούν νόμιμα βάσει κριτηρίων, αλλά γιατί άφησε εκτός προγράμματος χιλιάδες άλλες μικρές επιχειρήσεις και ΚΑΔ.

Λιανεμπόριο, εστίαση, καφέ, γυμναστήρια και πολλοί άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι το μόνο κάνουν είναι να συσσωρεύουν χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς.

Γνωρίζατε από την αρχή το αποτέλεσμα των κριτηρίων που βάλατε. Αλλά σκοπίμως αγνοήσατε επαγγελματίες οι οποίοι σε κανονικές συνθήκες πάλευαν ούτως ή άλλως για το καθημερινό μεροκάματο, πόσο μάλλον σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης με κλειστά μαγαζιά, με τεράστια χρέη και απλήρωτες επιταγές.

Οφείλετε στον κόσμο της αγοράς έστω και τώρα να μπορούν να λάβουν την μη επιστρεπτέα επιχορήγηση χωρίς αστερίσκους. Το ποσό που πρέπει να δοθεί εννοείται ότι πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό που δώσατε γιατί αφορά χιλιάδες επαγγελματίες.

Το που θα βρείτε τα λεφτά δεν αφορά κανένα. Είναι δική σας δουλειά και υποχρέωση. Αδικήσατε και αδιαφορήσατε για τον κόσμο της αγοράς.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Σκληρή αντιπαράθεση Δένδια-Τσαβούσογλου μπροστά στις κάμερες και η πλήρης συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για άμεσες απαντήσεις σε όλα τα θέματα, «ως εδώ Τουρκία ήταν το μήνυμα».- του Τοπαλίδη Γεώργιου  Ε.ΔΙ.Π. Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Ελληνική κυβέρνηση είχε ετοιμάσει πάρα πολύ καλά τη συνάντηση Δένδια , Τσαβούσογλου Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ...