Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η κατάσταση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης- Νοσηλεύεται ως ύποπτο κρούσμα 30χρονη έγκυος- Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της

Η κατάσταση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης- Νοσηλεύεται ως ύποπτο κρούσμα 30χρονη έγκυος- Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην εισαγωγή μίας 30χρονη εγκύου η οποία είναι καλά στην υγεία της, ελέγχεται όμως ως ύποπτο κρούσμα, προχώρησε σήμερα το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η εγκυμονούσα ελέγχθηκε από τους γιατρούς και παρακολουθείται, χωρίς η κατάσταση της υγείας της να προκαλεί κάποια ανησυχία.

Σε ότι έχει να κάνει με την 53χρονη από χωριό της Κοζάνης, το 3ο δείγμα της οποίας βρέθηκε θετικό(αρνητικά τα πρώτα δύο), φαίνεται πως είναι σε σταθερή αλλά όχι σοβαρή κατάσταση, ενώ η άλλη περίπτωση της 57χρονης που επίσης νοσηλεύεται ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κρίνεται προς το παρόν πως δε χρειάζεται η διακομιδή της σε άλλο Νοσοκομείο.

Οι 2 νεαροί ηλικίας 25 και 35 ετών που επέστρεψαν από την Αγγλία είναι καλά στην υγεία τους, με το δεύτερο μάλιστα να είναι αρνητικός στο δείγμα που πάρθηκε και να μεταφέρεται σε άλλο Νοσοκομείο για πάθηση άσχετη με τον κορονοϊό, ενώ εξιτήριο παίρνει αύριο και μία ηλικιωμένη από τη Δαμασκηνιά η οποία νοσηλευόταν για μέρες στο Μαμάτσειο.

Στο Μαμάτσειο νοσηλεύονται 11 ύποπτα περιστατικά και 7 επιβεβαιωμένα, ενώ υπάρχει αναμονή για 10 δείγματα τα οποία έχουν σταλεί.

(Με πληροφορίες από TOP CHANNEL)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας