Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η Έλενα Νάμινι- Τσέλιου νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην ΑΝΚΟ- Παρουσιάστηκε στο Δ.Σ.

Η Έλενα Νάμινι- Τσέλιου νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην ΑΝΚΟ- Παρουσιάστηκε στο Δ.Σ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
Δάλλας

Η Έλενα Νάμινι- Τσέλιου, είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΑΝΚΟ, μετά από την πρόταση που έκανε στο σημερινό Δ.Σ. της εταιρείας ο Πρόεδρος της και Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενέκριναν την πρόταση του Γιώργου Κασαπίδη(όχι ομόφωνα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και λευκή ψήφος) και έτσι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της.

Μάλιστα η Έλενα Νάμινι- Τσέλιου, ήταν παρούσα στο Δ.Σ. και από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει ουσιαστικά τη θέση που άφησε από τον περασμένο Ιούνιο του 2019, ο Γιώργος Αμανατίδης.

Η ΑΝΚΟ λειτουργούσε όλο αυτό το διάστημα χωρίς Γενικό Διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο, με το ρόλο αυτό να παίζουν ουσιαστικά οι τρεις Διευθυντές Σιδηρόπουλος, Πατσιλιάς και Γκίνης, με την αλλαγή όμως του καταστατικού σε αναπτυξιακό οργανισμό ο νόμος προβλέπει θέση διευθύνοντα συμβούλου και εκτελεστικών μελών που δεν θα έχουν θέση αιρετού.

Η πρόταση που είχε κατατεθεί στο Δ.Σ. ήταν οι τρεις διευθυντές να παίξουν το ρόλο των εκτελεστικών μελών σε αυτό το καινούργιο καθεστώς, επιλέχθηκε όμως η λύση να τοποθετηθεί διευθύνων σύμβουλος εκτός εταιρείας.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η σύσκεψη των «γαλάζιων» στο Νυμφαίο: «Όσα κάνουμε πρέπει να τα μαθαίνουν οι πολίτες»- Τι συζήτησαν για τη Δίκαιη Μετάβαση και τις άμεσες δράσεις- Ποιοι συμμετείχαν

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με κοινή συνισταμένη την απαίτηση για έναρξη πολλών δράσεων που θα κάνουν ξεκάθαρο ότι ...