Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η δίκη της υπόθεσης Κωστή Πολύζου- Τι είπε στην κατάθεσή της η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη: «Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία της μητέρας όταν της είπα ότι βρέθηκε το πτώμα του Κωστή»

Η δίκη της υπόθεσης Κωστή Πολύζου- Τι είπε στην κατάθεσή της η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη: «Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία της μητέρας όταν της είπα ότι βρέθηκε το πτώμα του Κωστή»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με την κατάθεση της δημοσιογράφου, Αγγελικής Νικολούλη, ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, η δεύτερη ημέρα της υπόθεσης Κωστή Πολύζου για την οποία πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια η μητέρα του, Δέσποινα Κουτσέγκου και ο πατριός του, Χρήστος Ντιός.

Η δημοσιογράφος κατέθεσε στο δικαστήριο την εμπειρία της από την έρευνα που πραγματοποίησε η τηλεοπτική εκπομπή της από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του άτυχου Κωστή Πολύζου, από τη Σιάτιστα, στεκόμενη για πολλή ώρα στην αντιμετώπιση που διαπίστωσε από τους κατηγορουμένους σε διάφορες φάσεις της έρευνας.

«Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία της μητέρας όταν της είπα ότι βρέθηκε το πτώμα», είπε, σημειώνοντας με έμφαση πως «αυτή τη στιγμή δε θα τη ξεχάσω ποτέ».

Στην κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη, μετά και από ερωτήσεις της έδρας αλλά και των συνηγόρων υπεράσπισης μεγάλη συζήτηση έγινε για τον τρόπο που βρέθηκε ίχνος αίματος στο αυτοκίνητο του πατριού του Κωστή Πολύζου, ενώ η δημοσιογράφος στάθηκε και στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ο αδερφός του άτυχου παιδιού: «Μου φάνηκε διαβασμένος για όσα έλεγε, μου έκανε πολύ εντύπωση», τόνισε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα η Αγγελική Νικολούλη κατέθεσε στο δικαστήριο πως η μητέρα του Κωστή, είχε αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της μετά την εύρεση του  του πτώματος.

Για τη νύχτα της εξαφάνισης η δημοσιογράφος υποστήριξε πως κατά την άποψή της, ο Κωστής σίγουρα μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και αν έγινε οτιδήποτε συνέβη εκεί.

Ο συνήγορος  υπεράσπισης, Αποστόλης Λύτρας, ρώτησε τη δημοσιογράφο τι εννοεί όταν λέει «είδα μία μάνα χωρίς αγωνία» με την Αγγελική Νικολούλη να απαντά πως «αυτό το πράγμα πρώτη φορά το διαπίστωνα, ήταν σαν να την κούρδιζες πότε θα κλάψει και πότε θα ρωτήσει αν πήρε κάποιος τηλέφωνο για να την κατηγορήσει από τη Σιάτιστα».

Επίσης ο συνήγορος υπεράσπισης ρώτησε την Αγγελική Νικολούλη, αν είναι πεπεισμένη ότι οι κατηγορούμενοι σκότωσαν το παιδί, με τη δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν δε θα το αποφασίσει η ίδια αλλά το δικαστήριο.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του φίλου του Κωστή Πολύζου, Σπύρου Καλαμπούκα.

Ζήσης Πιτσιάβας

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας